Vi samarbejder og støtter fremtidens beslutningstagere

15. oktober 2015

Det Kongelige Danske Kunstakademis skoler for Arkitektur, Design og konservering åbnede i foråret 2015 et nyt Materiale Lab. I den forbindelse optog vi et samarbejde med Design Board Aps. Samarbejdet er dels et led i at øge samarbejdet med erhvervslivet og samtidig skabe en større bevidsthed og indsigt for vores studerende iht. producenter og leverandører.

Design Board Aps har været en stor resurse både i forhold til levering af materialeprøver til vores studerende og til selve Materiale Lab og ikke mindst været en stor bidragsyder med viden og faglig sparing. Dette både i forbindelse med seminarer og individuel vejledning for de studerende. Vores studerende har vist stor interesse for Design Board ’s produkter og kombinere dem bredt med andre traditionelle materialer fra en lang række forskellige producenter.

Design Board Aps har deltaget aktivt i etablering af vores nye Material Lab, hvilket har udmøntet sig i nogle fantastiske rammer, hvor materialerne ikke forstyrre hinanden og hver især kommer til sin ret.

Annette Kjær

Værkstedsleder for Material Lab, KADK