Valchromat

Valchromat er et unikt produkt, som arkitekter, designere, dekoratører, snedkere mfl. fra hele verden har taget til sig. Her kan du skabe løsninger, som før kun var muligt i din fantasi.

Valchromat er en videreudvikling af MDF og er 30 % stærkere. Pladerne er gennemfarvede med organiske farvestoffer. Fibrene er individuelt imprægneret og er kemisk bundet sammen af enspeciel udviklet harpiksbehandling, som giver pladerne deres specielle egenskaber. Valchromater resistent over for fugt, designet til høj fysisk slidstyrke og er ideel til maskinforarbejdning.

Valchromats egenskaber muliggør glat forarbejdning og let overfladebehadling samt giver betydelige tids besparelser og deraf økonomiske fordele. Valchromat produceres i 10 forskellige farver, størrelser og tykkelser, som muliggør anvendelse i mange forskellige design og løsninger.

Valchromat | Engineered Coloured Wood

Verdens nyhed i Danmark..

Med Valchromat kan du skabe former som tidligere bare har været mulig i din fantasi. Valchromat er en ny type MDF/træfiberplade, hvor hvert eneste fiber er gennemfarvet. Uanset hvordan materialet bearbejdes får du samme farve igennem hele pladen. Med Valchromat kan dit produkt færdigproduceres uden kantlister eller maling. Pladen kan anvendes uden nogen som helst overfladebehandling eller den kan behandles med klar lak, voks eller olje, hvilket giver et helt fantastisk look.

Valchromat ® er et revolutionerende produkt, som er alsidig og nyskabende.

Valchromat er en Videreudvikling,af MDF pladen er gennemfarvet i hele dens tykkelse og indarbejdelsen af en særlig harpiks under produktionen giver den største modstandsdygtighed overfor fugt. Er meget venlig overfor dyrebare maskiner i produktionen og reducere slid og slitage, let at bearbejde, og giver en fremragende finish og på grund af den unikke materiale sammensætningen, findes der ikke matchende produkt i verden. Arkitekter og designere er meget positive og hilser Valchromat velkommen i Danmark. Valchromat ® fås i 10 forskellige farver. Lagerføres nu hos Designboard Aps i Søborg. Anvendelse muligheder kender ingen begræsninger..

Farve Skema
Farve Skema

Dokumenter

Titel Filstørrelse Download
Produktbeskrivelse 2 MB
Pressemedelelse 21 KB

Galleri